Защо да изберете нас?

Защото ние знаем, че целта на софтуера е да улеснява Вашия живот, а не да го усложнява. Ръководени от този мотив, създадохме следните софтуерни продукти:

Склад 7.3.0 Владовсофт Склад е безплатен софтуер за управление и контрол на складове и магазини. Програмата ще Ви помогне да следите с лекота количествата на продуктите във Вашия склад/магазин, да осъществявате доставки и продажби и да правите всякакви справки. Продуктът е разработен така, че да бъде лесен за работа дори за хора, които за пръв път се сблъскват със складов софтуер. Налична е и разширена версия с допълнителна функционалност, включваща фактури, модул Производство, оператори с различни права и много други... Безплатен
Фиторг 7.3.0 Владовсофт Фиторг е софтуер за управление и контрол на фитнес зали и спортни клубове. Програмата осигурява лесна и безпроблемна работа с голям брой клиенти, продукти, услуги и абонаменти и автоматизира изцяло дейността по управлението на клуба. При първоначалното стартиране на програмата въведете за име 'admin' и за парола 'admin' , за да получите достъп до началния екран... 299 лв.
Барген 6.1.0 Владовсофт Барген е софтуер за изработка и печат на баркод етикети. Поддържат се 34 баркод стандарта. Програмата Ви позволява да контролирате размера на баркодовете и разстоянията между тях с точност до десета от милиметъра. Етикетите могат да бъдат записани като графични файлове или отпечатани (дори на стандартен принтер)... 89 лв.
Хотел 6.0.0 Владовсофт Хотел е софтуер за управление на хотели. Той отчита всички продажби на продукти и услуги, резервации и настанявания и прави управлението на Вашия хотел по-лесно от всякога. При първоначалното стартиране на програмата въведете за име 'admin' и за парола 'admin', за да получите достъп до началния екран... 189 лв.
Facebook
Софтуерни изисквания

- Операционна система: Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1, 10

- За компютри с Windows XP е необходим инсталиран Microsoft .NET Framework 2.0

Новини
06.11.2016
  • версия 7.3.0 на Фиторг
18.09.2016
  • версия 7.2.0 на Фиторг
16.07.2016
  • версия 7.3.0 на Склад